Over ons

 • Betaalbare hosting sinds 2004

  Sinds 2004 biedt PCextreme hoogwaardige hosting voor een lage prijs. In een tijd waar een hostingpakket van 250 MB € 10,- p/m kostte, kon dat bij PCextreme al voor € 1,-. Anno 2017 houden we vast aan onze filosofie om zo veel mogelijk waarde te creëren tegen een zo laag mogelijke prijs.

 • Open en transparant

  Zeggen waar het op staat en de klant voorop stellen, dat is hoe wij graag zakendoen. We houden er niet van om onze klanten te misleiden of te straffen voor kleine foutjes. Daarom vind je op onze website altijd transparante prijzen en doen we simpelweg niet moeilijk. Zit je met een vraag? Neem contact met ons op en laat je verrassen!

 • Meer dan 45.000 tevreden klanten

  In de tien jaar dat we bestaan hebben we een klantenbestand van ruim 45.000 tevreden klanten opgebouwd met meer dan 80.000 domeinnamen en hosten we binnen ons netwerk ruim 100.000 websites. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar waar we echt trots op zijn is dat veel van onze eerste klanten, na tien jaar, nog steeds hun website bij ons hebben draaien.

 • Eigen datavloer in Amsterdam

  In het Gyrocenter DC 2 zijn onze en de servers van onze klanten gehuisvest. We beschikken over een eigen datavloer en kantoorruimte voor ons datacenter­personeel. Het is ook geen toeval dat het datacenter waar we voor gekozen hebben in het bezit is van een EUE certificering (Energy Usage Effectiveness), waarmee wordt voldaan aan de strengste milieu-eisen.

 • Faciliteiten

  Hier vind je alle technische specificaties over ons datacenter en het netwerk.

  Onze faciliteiten
 • Open Source

  Onze inbreng voor open source projecten en ons actieve beleid hierin.

  Ons open source beleid

Werken bij PCextreme?

Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur en ook bij PCextreme is dat niet anders. Met diverse uitjes per jaar zoals karten, bowlen of een weekendje naar een bungalowpark houden we de moraal hoog. In de tussentijd wordt er natuurlijk keihard gewerkt, bouwen we de meest riante sandwiches tijdens de lunch en buiken we uit met een potje tafelvoetbal of maken we een wandeling om nog wat vitamine D te scoren. Eens in de zoveel tijd sluiten we de week af met een LAN party om vervolgens rond 04:00 uur weer naar huis te gaan.