Managed Hosting voor superhelden

Samen mooie oplossingen bouwen, dat staat centraal bij de managed hosting oplossingen van PCextreme. Wij geloven namelijk dat snelle en stabiele systemen ontstaan bij de gratie van samenwerking tussen jou en ons. Jij succesvol, wij succesvol.

Ruim 12 jaar ervaring

PCextreme beheert het grootste shared webhosting cluster van Nederland met circa 50.000 verschillende websites en stelt deelt deze kennis graag beschikbaar aan haar klanten.

Uniek ecosysteem

Bij PCextreme beschikken we over een uniek ecosysteem aan cloudoplossingen, waarmee de meest uitdagende ideeen gerealiseerd mee kunnen worden.

Belangrijke onderdelen hiervan zijn onze 6 geografisch verspreide datacenters, schaalbare object opslag en loadbalanced DNS.

No nonsense

We verkopen geen uptime garanties, maar een prestatie garantie op een redundante oplossing.

Wat voor zin heeft het om garantie te geven op een oplossing die theoretisch kan falen?

Multi datacenter

We zijn de enige partij in Nederland met een triple datacenter oplossing in Amsterdam. Onze datacenters zijn met elkaar verbonden via een eigen glasvezelring met zeer lage latency. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld zelfs geografisch gespreide database-oplossingen bouwen.

Redundant en beschikbaar

Redundantie en beschikbaarheid staan aan de basis van iedere oplossing. Dit realiseren we door de diensten over tenminste over 3 fysieke datacenters te spreiden, zodat zelfs in scenario's met grootschalige problemen de dienstverlening online blijft.

Schaalbaar

Je wilt niet dat je IT infrastructuur de groei van jouw product in de weg staat, bij PCextreme snappen we dat.

We kijken niet alleen hoe wij alles technisch zo goed mogelijk kunnen organiseren. We willen je bedrijfsprocessen en uitdagingen leren kennen zodat we hier maximaal op kunnen inspelen.

24/7 staan we voor u klaar

We bouwen onze managed hosting diensten met oog op continuiteit. Er kan echter altijd iets misgaan. Daarom houden we alles 24/7 in de gaten en grijpen onze mensen in als er problemen dreigen of zich voordoen.

In welke omgevingen voelen onze techneuten zich thuis?

Wij zijn gespecialiseerd in het hosten van de meest uiteenlopende 'high-traffic' webapplicaties waarin beschikbaarheid en groeimogelijkheid van groot belang zijn. Met welke technieken zijn we comfortabel? Een greep uit de services die wij beheersen:

NGINX

Docker

Git

MariaDB

MaxScale

Postfix

Varnish Cache

Apache webserver

Let's talk!

Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met u op.