SSL certificaten

Met een SSL certificaat verzorg je een veilige en betrouwbare omgeving voor je bezoekers.
SSL certificaten zijn direct te koppelen aan je huidige webhosting-
pakket of server, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Aan de slag

Domain validation

9 /jaar

Een DV SSL certificaat levert een beveiligde verbinding tussen je website en de bezoekers hiervan, zonder vermelding van bedrijfsgegevens.

  • 2048 bit key met 256 bit encryptie
  • 1 Dag levertijd
  • Verificatie van bedrijfsgegevens

Organization validation

33 /jaar

Een OV SSL certificaat levert een beveiligde verbinding tussen je website en de bezoekers, mét bedrijfsgegevens in het certificaat.

  • 2048 bit key met 256 bit encryptie
  • 1 à 2 dagen levertijd
  • Verificatie van bedrijfsgegevens
Bekijk specificaties

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer, dit is een protocol dat het verkeer tussen de website en de bezoeker beveiligt, waardoor de datastroom bij een mogelijke onderschepping volledig onbruikbaar is. De uitwisseling van informatie tussen je website en de bezoeker blijft hierdoor te allen tijde vertrouwd en veilig.

Voor sommige typen websites, zoals bijvoorbeeld webshops, is het hebben van een beveiligde verbinding wettelijk verplicht. Om van deze beveiligde verbinding gebruik te maken kun je bij PCextreme kiezen voor een SSL certificaat.

What's in the box?

Single domain

Een single domain certificaat is het standaard type certificaat, wat voor één domein is te gebruiken. Een single domain certificaat is vaak de standaard keuze om het hoofd domein van je website te beveiligen tegen een lage prijs.

Veilig

Een SSL certificaat beveiligd de verbinding tussen je website en de bezoekers hiervan. Alle informatie die over deze verbinding wordt verstuurd is versleuteld en daarmee niet inzichtelijk voor derden.

Betrouwbaar

Aan "https", wat vaak groen wordt afgebeeld in de browser, zien jouw bezoekers direct dat zij gebruik maken van een beveiligde verbinding om je website te bezoeken en ze dus geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid/privacy.

Eenvoudig

Nadat je SSL certificaat is geactiveerd kun je deze eenvoudig via het controlepaneel koppelen aan je webhosting pakket. Grotendeels gebeurt het koppelen automatisch, mocht je er toch even niet uitkomen dan helpen we je graag.

Verzorg een veilige omgeving voor je bezoekers

Bestel een SSL certificaat