Domeinnaam naar keuze
50 GB opslag
Onbeperkt dataverkeer
Eén SSL certificaat
Twee Mail Suite Pro accounts
250 GB Aurora Objects

Waarom All-in-one Hosting?

 • Revolutionair en flexibel

  Met All-in-one hosting ben je van alle gemakken voorzien, voor een vaste maandelijkse prijs en zonder jaarcontract. Je weet altijd waar je aan toe bent, je krijgt geen nare verrassingen achteraf en je kunt gaan en staan waar je wilt.

 • Een besparing van € 226,05

  Door alle basics samen in één pakket te voegen bespaar je direct € 226,05 op jaarbasis. Met een totale jaarlijkse waarde van € 345,45 aan diensten is All-in-one hosting verreweg onze meest complete en aantrekkelijk geprijsde pakket.

 • 250 GB Aurora Objects

  Door Aurora Objects te gebruiken voor je statische content hoeft de webserver enkel nog de rauwe code van je website te serveren, waardoor je website beter zal presteren. Objects is tevens te gebruiken om o.a. je backups veilig te stellen.

Met All-in-one hosting regelen we alles voor je. Met onze vergaande support helpen we je van A tot Z met het aanmaken van je gewenste producten. Een nieuwe domeinnaam, SSL-certificaat of ander product nodig? Geef een belletje, stuur een e-mail of spreek ons aan op de chat en we regelen het voor je!

Vergaande support

Een technisch product als een hostingpakket of SSL-certificaat is niet voor iedereen even makkelijk aan te maken. Daarom geven we bij All-in-one hosting vergaande support om je op weg te helpen bij het aanmaken, verlengen of opzeggen van producten.

Aurora Objects

Aurora Objects is een object store welke vergelijkbaar is met Amazon S3, maar dan van Hollandse bodem. Door je statische content, zoals plaatjes en filmpjes, in Objects onder te brengen kan de webbrowser via meerdere plekken deze data ophalen, wat het laden van je website een stuk sneller maakt. Uiteraard kun je Objects ook gebruiken voor je backups of andere bestanden die je graag in de cloud beschikbaar wilt hebben.

 • Domeinnaam naar keuze

  Met All-in-one hosting kun je een domein­naam (.nl, .be, .eu, .com, .net, .org en .info) registreren én verlengen. Tijdens het bestellen kun je direct controleren of je gewenste domeinnaam nog vrij is!

 • Onbeperkt dataverkeer

  Creëer zoveel viral content als je wilt zonder zorgen te hoeven maken over dataverkeer overschrijdingen. Met All-in-one hosting kun je zoveel dataverkeer gebruiken als dat je website nodig heeft.

 • Eén website hosten

  Met het All-in-one hosting pakket beschik je over je eigen plek om één website te hosten. Je website wordt veilig gehost op ons state-of-the-art hosting cluster en is razendsnel dankzij onze SSD Varnish cache.

 • Eén SSL certificaat

  Versleutel de communicatie tussen je website en de bezoekers hiervan met een Let's Encrypt SSL certificaat. Met een SSL certificaat verzeker je de privacy en veiligheid van de bezoekers van je website.

 • Twee Mail Suite Pro accounts

  Mail Suite is een volledige suite om je online activiteiten te beheren vanuit één interface. Twee Mail Suite Pro accounts zijn inbegrepen, handig voor jou en een collega of bijvoorbeeld je partner.

 • 250 GB Aurora Objects

  Serveer je statische content vanuit Aurora Objects en verhoog de prestaties van je website. Objects kan ook prima gebruikt worden om er je backups op te slaan, of andere bestanden die je graag in de cloud beschikbaar wilt hebben.